Word jij onze nieuwe Commercial Service Engineer?

Every employee plays a key role v2
Every employee plays a key role v2 tablet

Werken bij arabel

Elke medewerker speelt een sleutelrol

We proberen een interessante werkomgeving te creëren met alle moderne hulpmiddelen die nodig zijn om gemotiveerde teams te creëren en welzijn op het werk te garanderen.

We bieden iedereen alle kansen om in ons bedrijf te groeien en nieuwe rollen en verantwoordelijkheden op zich te nemen, voortdurend te leren en uitgedaagd te worden.

Wij zijn een bedrijf dat gelijke kansen biedt. Ons beleid is duidelijk: er wordt niet gediscrimineerd op basis van leeftijd, handicap, geslacht, ras, godsdienst of overtuiging, huwelijk/partnerschap, zwangerschap/ moederschap of seksuele geaardheid. We zijn een inclusieve organisatie en bevorderen actief gelijke kansen voor iedereen met de juiste mix van talent, vaardigheden en potentieel.

Over deze functie

Wie zoeken we?

  • Zelfstandig de toegewezen projecten uitvoeren volgens de voorgeschreven kwaliteitsnormen, binnen de voorziene timing
  • Analyseren van opdrachten met de nodige voorbereidingen.
    Aanvragen, opvolgen van materialen (voorraad/bestellingen) en administratieve opvolging. Identificeren van veiligheids- en standaardisatiesituaties en nemen van de nodige maatregelen.
  • Zorgt voor goede relaties met klanten op het vlak van opvolging, onderhoud, interventies, enz.
  • Formuleert doelstellingen en voert deze uit, na overleg met het afdelingshoofd, in overeenstemming met het kwaliteitshandboek of de richtlijnen van de klant.
  • Rapporteert over de gang van zaken op de afdeling aan zijn verantwoordelijke.

Solliciteer vandaag nog voor deze job

Onze volgende carrièrestap begint hier We zijn blij dat we je een uitzonderlijke kans kunnen bieden en we moedigen je aan om vandaag nog te solliciteren. Sluit je aan bij ons dynamische team en maak deel uit van iets buitengewoons. Jouw reis begint nu

Telefoonnummer

E-mail