Word jij onze nieuwe Poederlakker?

Every employee plays a key role v2
Every employee plays a key role v2 tablet

Werken bij arabel

Elke medewerker speelt een sleutelrol

We proberen een interessante werkomgeving te creëren met alle moderne hulpmiddelen die nodig zijn om gemotiveerde teams te creëren en welzijn op het werk te garanderen.

We bieden iedereen alle kansen om in ons bedrijf te groeien en nieuwe rollen en verantwoordelijkheden op zich te nemen, voortdurend te leren en uitgedaagd te worden.

Wij zijn een bedrijf dat gelijke kansen biedt. Ons beleid is duidelijk: er wordt niet gediscrimineerd op basis van leeftijd, handicap, geslacht, ras, godsdienst of overtuiging, huwelijk/partnerschap, zwangerschap/ moederschap of seksuele geaardheid. We zijn een inclusieve organisatie en bevorderen actief gelijke kansen voor iedereen met de juiste mix van talent, vaardigheden en potentieel.

Over deze functie

Poederlakker - m/v

arabel is op zoek naar een poederlakker gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling van metaal. Je hebt geen specifieke opleiding nodig, wij voorzien immers de nodige training. Ervaring is een pluspunt maar geen strikte eis.

Jouw takenpakket:

  • Poederlakken van kleine constructies, je begint eerst met het leren van het baden, ophangen en afnemen van verschillende metalen onderdelen alvorens je begint met het poederlakken zelf. Heb je al ervaring dan begin je meteen met poederlakken.
  • Uitvoeren van voorbehandelingen
  • Klaar zetten van poeders
  • Wisselen van ovens
  • Proper houden van de werkruimte

Solliciteer vandaag nog voor deze job

Onze volgende carrièrestap begint hier We zijn blij dat we je een uitzonderlijke kans kunnen bieden en we moedigen je aan om vandaag nog te solliciteren. Sluit je aan bij ons dynamische team en maak deel uit van iets buitengewoons. Jouw reis begint nu

Telefoonnummer

E-mail