28 feb, 2024

arabel gaat naar Zweden. Välkommen till Sverige arabel

arabel heeft een overeenkomst gesloten om zijn portfolio met oplossingen voor jachthavens uit te breiden naar de Zweedse markt

Deze overeenkomst is de eerste van een lange reeks partnerschappen waarmee arabel zijn aanwezigheid in Europa verder kan uitbreiden.

SlaveSea – de Zweedse partner van arabel – is een betrouwbare autoriteit in Zweedse jachthavens. SlaveSea is gespecialiseerd in elektrisch vermogens en elektronica voor vrijetijds-, commerciële en overheidsschepen, waaronder de marine, kustwacht en politie, en biedt een uitgebreid dienstenpakket.

Van nieuwe installaties en volledige renovaties tot storingsisolatie, reparaties en jaarlijkse systeemcontroles, het bedrijf staat garant voor vakmanschap en betrouwbaarheid van topklasse.

Olof Jederström, CEO van SlaveSea: “Gezien onze ervaring en expertise was het niet meer dan normaal om ons aanbod uit te breiden met het uitstekende arabel-aanbod voor geautomatiseerd havenbeheer en zijn volledige end-to-end oplossingen. We kijken er echt naar uit om het havenaanbod over heel Zweden uit te rollen.

Voor Christian Onselaere, CEO van arabel, is deze samenwerking een sleutelelement in zijn expansiestrategie. “We zijn erg blij met onze nieuwe partner voor de Zweedse markt en onze uitbreiding naar Zweden, gezien de manier waarop de Zweden zeilen op jonge leeftijd omarmen, de liefde voor yachting en de omvang van de markt. De samenwerking met jarenlange experts zoals Olof brengt nieuwe kennis aan boord van arabel. Dit zal ons ongetwijfeld helpen om onze groei in Zweden en daarbuiten succesvol te ondersteunen. 

Olof Jederström staat al meer dan 15 jaar aan het roer van het bedrijf. Olof kan terugblikken op een schat aan ervaring met een stevige achtergrond in de luchtvaartindustrie, gekoppeld aan technische expertise en stevige management geloofsbrieven, kan hij terugvallen op zijn studies elektrotechniek en werktuigbouwkunde.

SlaveSea onderscheidt zich door zijn onwrikbare streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid, dankzij een team van toegewijde professionals met vaardigheden van IT-engineering tot praktische elektrische installaties.

Klanten vertrouwen het SlaveSea-team om hun grondigheid, nauwkeurigheid en transparante communicatie tijdens elke fase van het proces. Olof: “We werken zeer grondig en nauwkeurig en we houden altijd een voortdurende dialoog met de klant, van de voorstudie tot het voorstel, tijdens de uitvoering van het werk, de documentatie, de eindfactuur en daarna.”

De naam van het bedrijf, SlaveSea, is een eerbetoon aan de historische wortels van de regio, waar oude waterwegen ooit dienden als vitale Vikingroutes.

De naam is afgeleid van de naam van de lokale kuststrook, “Trälhavet”, wat zich laat vertalen als “de zee van de lijfeigenen” of “slavenzee”, “vandaar onze parafrase “SlaveSea”, een woordspeling en lichte flirt met onze geschiedenis”, aldus Olof.

Voor jachthavenprojecten in de regio Stockholm en daarbuiten is SlaveSea de keuze bij uitstek, een combinatie van expertise, integriteit en een diepgewortelde passie voor maritieme uitmuntendheid.

Kijk voor meer informatie op https://slavesea.se/ of ontdek meer over arabel’s marina oplossingen hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

Updates

arabel en Medisoft: Samenwerken voor veiligheid en efficiëntie

Hoe arabel bedrijven in medische apparatuur helpt met zijn medische transformatoren...
Updates

arabel gaat met vakantie!

Alle arabel collega s lassen een welverdiende rustpauze in...
Technical

Legionella. Wat kunnen jachthavens doen om te voorkomen dat legionella de reis van reizigers verpest?

Onze tips die jachthavens kunnen helpen om de verspreiding van legionella te voorkomen...
Updates

arabel, duurzaamheid is belangrijk

Duurzaamheid vormt de kern van de waarden en activiteiten van arabel...
Updates

Frankrijk verwelkomt arabel

arabel is verheugd om de komst van Ludovic Piccio aan te kondigen die arabel in Frankrijk...
Updates

Maak kennis met onze nieuwe Sales en Project Executive

Gilles Vermeulen onze nieuwste aanwinst als Sales en Project Excecutive...
Updates

De arabel specialiteitstransformatoren: kwaliteit van insulatie tot verzending

Hoe arabel de kwaliteit bewaakt van de vele soorten transformatoren...
Updates

Ocea en arabel. Een sterk partnerschap voor de geavanceerde automatisering van zwembadafdekkingen.

Ocea is een toonaangevend internationaal productiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en...
Updates

Nieuw belangrijk contract: Jachthaven Zeebrugge verlengt samenwerking met i-Marina

De jachthaven van Zeebrugge implementeert ultramoderne hardware oplossingen...
Updates

De ambitieuze plannen van Christian Onselaere, de nieuwe CEO van arabel.

In ons eerste interview praten we met de nieuwe arabel CEO We spraken met Christian Onselaere...