10 jan, 2024

Nieuw belangrijk contract: Jachthaven Zeebrugge verlengt samenwerking met i-Marina

De jachthaven van Zeebrugge implementeert ultramoderne hardware oplossingen.

De jachthaven van Zeebrugge implementeert ultramoderne hardware oplossingen.

De jachthaven van Zeebrugge (beheerd door RSBC of de Royal Belgian Sailing Club) is een belangrijke haven aan de Belgische kust en één van de grootste jachthavens in België.

De jachthaven is al jarenlang klant van i-Marina en maakt gebruik van de i-Marina beheersoftware die het volledige beheer van de jachthaven ondersteunt. Toen men onlangs besloot om de pontons te renoveren, besloot men ook om alle hardware oplossingen in de haven verder te upgraden en te automatiseren.

De jachthaven koos daarom voor arabel voor alle hardware-gerelateerde behoeften, waaronder elektrische zuilen, waterzuilen, flush deck-oplossingen, enz., dit alles volledig geïntegreerd met de i-Marina beheersoftware dankzij de i-marina communicatiemodule van arabel.

Als onderdeel van de overeenkomst ondersteunt arabel ook de inbedrijfstelling en installatie van alle hardware-items, inclusief de nodige bekabelingswerken.

De installatie was een grote uitdaging omwille van alle werken in en rond de jachthaven van Zeebrugge. Werken die betrekking hebben op een reeks overstromingsmaatregelen om de bewoners, het achterland en de jachthaven te beschermen tegen zware stormvloeden. Het arabel-team slaagde erin om zelfs in moeilijke omstandigheden goed werk af te leveren en alle apparatuur volgens de afgesproken timing te installeren.

De jachthaven van Zeebrugge is gunstig gelegen dichtbij het stadscentrum en nabij de steden Brugge, Knokke, Blankenberge en Zeebrugge. Het is een zeer populaire haven voor jachten die de zeeën bevaren en een tussenstop willen maken in een van de belangrijkste steden aan de Noordzee.

Contacteer ons voor meer informatie via sales@arabel.be of stuur ons een bericht via deze link.

You might also like…

Updates

De ambitieuze plannen van Christian Onselaere, de nieuwe CEO van arabel.

In ons eerste interview praten we met de nieuwe arabel CEO. We spraken met Christian Onselaere,...

Updates

Jachthaven Brouwershaven: havenbeheer op een hoger niveau brengen.

De havenmanager makkelijk toegang geven tot het beheer van alle activiteiten vanuit het havenkantoor is kinderspel....
Technisch

Bent u op de hoogte van de reglementering met betrekking tot stroomrestricties in jachthavens?

In dit deel van onze website richten we ons op de technische vragen of het "wist...
Nieuwsbrieven

Onze Nieuwsbrief

Ontdek het laatste nieuws over arabel en lees onze nieuwsbrieven!...