27 mrt, 2024

Ocea en arabel. Een sterk partnerschap voor de geavanceerde automatisering van zwembadafdekkingen.

Ocea is een toonaangevend internationaal productiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van zwembadafdekkingen.

arabel is een trouwe partner van Ocea vanaf het begin, toen het begon met het ontwerpen, het ontwikkelen en de productie van de tropische zwembadmotoren voor dompelbaden – tot 4 m diep.

Het project werd met succes uitgevoerd en sindsdien ondersteunt arabel het bedrijf met de levering van andere oplossingen, waaronder een transformator voor de sturing van zwembadmotoren.

Dit laatste werd later uitgebreid tot de productie en levering (als een kant-en-klaar pakket) van de regelaar voor zwembadmotoren en dit in nauwe samenwerking met Ocea.

De voorbije 20 jaar heeft Ocea International een solide aanbod van oplossingen gecreëerd voor elk type zwembad, van een eenvoudige afdekking tot een afdekking voor een complexere configuratie, zelfs oplossingen voor beweegbare zwembadvloeren die gebruik maken van dezelfde motor controller die in staat is om een zwembad om te vormen tot een terras, dansvloer en omgekeerd.

De samenwerking tussen Ocea en arabel illustreert het best de manier van werken bij arabel: het ontwerpen, ontwikkelen en lokaal produceren van oplossingen die technische uitdagingen van verschillende bedrijven op een eenvoudige manier oplossen.

Wilt u meer weten over de engineering- en transformatoroplossingen van arabel?

Bekijk onze producten hier. Wilt u bespreken hoe we kunnen helpen bij het vinden van oplossingen voor uw uitdagingen? Neem hier contact met ons op.

You might also like…

Updates

De arabel specialiteitstransformatoren: kwaliteit van insulatie tot verzending

Hoe arabel de kwaliteit bewaakt van de vele soorten transformatoren....
Updates

Nieuw belangrijk contract: Jachthaven Zeebrugge verlengt samenwerking met i-Marina

De jachthaven van Zeebrugge implementeert ultramoderne hardware oplossingen....
Updates

De ambitieuze plannen van Christian Onselaere, de nieuwe CEO van arabel.

In ons eerste interview praten we met de nieuwe arabel CEO. We spraken met Christian Onselaere,...

Updates

Metaalbewerking: ervaring en kwaliteit bepalen ons succes

Kwaliteit is een belangrijke troef en waarde bij arabel. In deze reeks interviews zetten we onze...
Technisch

Wat is AREI en welke invloed heeft het op alle elektrische toestellen van arabel?

Wanneer arabel elektrische borden levert als onderdeel van een van onze jachthavenoplossingen, ondergaat elk bord een...